Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Plakfolie steigerhout

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Plakfolie steigerhout

Het meest populaire plakplastic uit ons assortiment is het plakfolie met steigerhout look. Je kunt van alles versieren met het plakfolie, denk bijvoorbeeld aan meubels zoals tv-kasten, dressoir kasten en deurtjes van je keukenkastjes maar ook tegeltjes, deuren, kozijnen en andere gladde, vlakke en vetvrije ondergronden kun je beplakken met het kleeffolie.

Het steigerhout plakfolie heeft een mooie uitstraling, je vindt hier folies met steigerhouten look, sloophouten look en andere soorten hout look. Hout is erg populair, in verschillende interieurs vind je hout of houtlook terug. Wil je nou ook graag hout in je interieur, maar wil je hiervoor niet helemaal een nieuwe inboedel aanschaffen? Ga dan aan de gang met plakfolie! Het is erg voordelig en je kunt er de leukste creaties mee maken. Alle gladde, vlakke en vetvrije ondergronden kun je op eenvoudige wijze een nieuwe look geven.

Het plak folie is verkrijgbaar in twee breedtematen, 45 cm en 90 cm. De lengte kun je kiezen, per 50 cm. Het folie wordt dus speciaal voor je op maat gemaakt. Zo kun je precies bestellen wat je nodig denkt te hebben en betaal je dus ook nooit te veel. Wil je een exactere maat bestellen? Dat kan helaas niet, je kunt het plakfolie echter eenvoudig zelf op maat snijden met een stanleymes of knippen met een schaar.

Alle plakplastics uit ons assortiment hebben een schutvel. Deze dien je te verwijderen om het folie aan te kunnen brengen. Ga je een groot oppervlak beplakken? Verwijder het schutvel dan niet in één keer, maar doe dit steeds een stukje verder tijdens het aanbrengen, zo voorkom je dat de kleeflaag tegen elkaar aan gaat plakken en je het niet meer los krijgt en dus niet meer kunt gebruiken.

Heb je een plakfolie maar twijfel je nog over de kleur, over de kleeflaag of over iets anders? Je bestelt eenvoudig een proefstaaltje van het gewenste plakplastic. Wanneer je het artikel aanklikt zie je de optie ‘proefstaaltje bestellen’. Een proefstaaltje is een stukje van circa 8x8 centimeter, het kost €1,35 en de verzending is gratis.  Met het proefstaaltje kun je het folie beoordelen voordat je je bestelling plaatst. Het op maat gemaakte plakfolie mag namelijk niet geretourneerd worden en om een teleurstelling te voorkomen raden we altijd aan een proefstaaltje te bestellen!