Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Zonwerende folie

Zonwerende folie bestellen? Vandaag besteld = morgen in huis!

Zonwerend folie kopen?

Op zoek naar zonwerend glasfolie om warmte, hinderlijke schittering, uv-stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerend folie. Dit zonwerend raamfolie plak je zelf op je ramen. Wees secuur want rond dwarrelende stof, kleine haartjes en pluisjes kunnen een teleurstellend resultaat geven. Het folie tegen de zon heeft een standaard breedte van 50 centimeter. De lengte kun je zelf kenbaar maken in het keuze menu.

Met zonwerende raamfolie houd je heel veel warmte van de zon buitenshuis. In ons assortiment vind je verschillende soorten zonwerende folie. Voordat je een keuze uit ons assortiment zonwerende folies maakt, willen we je eerst vertellen hoe het zonwerende raamfolie nou eigenlijk werkt...

De straling van de zon bestaat in principe uit 3 elementen. Ten eerste de infrarood straling die we voelen als warmte, ten tweede de UV straling welke niet zichtbaar is en ten derde het zichtbare licht. Wanneer de zon op een raam schijnt, functioneert het zonwerende glasfolie als een soort zonnescherm dat de ultraviolette straling en de hoeveelheid warmte en licht dat door het raam komt reguleert. Hoeveel warmte en licht wordt tegengehouden is afhankelijk van het soort folie. Op onze site vind je bij elk folie dan ook de specificaties.

Folie om het UV licht buiten te houden

Wij bieden een zevental folies aan die geschikt zijn voor zonwering. Als eerste het goedkope zonwerende raamfolie. Dit raamfolie is zelfklevend en superdun. Dit voordelige folie is tevens verkrijgbaar in een spiegelende variant. Het opplakken van dit raamfolie is niet voor iedereen even gemakkelijk. Daarom verkopen wij ook statische folie tegen UV licht, zonlicht en infrarood stralen. Dit folie is veel dikker dan zijn zelfklevende broer en groot voordeel is dat het herbruikbaar is. Tot slot verkopen we nog het Linea Fix one way vision folie. Een zonwerende folie waarbij je van buiten niet naar binnen kan kijken, maar van binnen wel naar buiten. Alle glasfolies kunnen wij voor jou per 50cm op maat snijden. Koop je een hele rol raamfolie? Dan zie je dat de laatste prijsstaffel gratis is!

Tip! Gebruik bij het aanbrengen van raamfolie een rakel! De rakel wordt gebruikt om het aangebrachte folie mooi glad te strijken, de eventueel ontstane luchtbellen in het folie te verwijderen of het eventueel gebruikte water weg te wissen. De rakel is een handige, onmisbare tool in plakfolieland. Gebruik de tool altijd voorzichtig zodat je het folie er niet mee beschadigd!