Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Spiegelfolie

Vind hier zonwerend spiegelfolie voor ramen én spiegelend folie om tegen bijvoorbeeld een wand aan te plakken! Vandaag bestellen, morgen in huis!*

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Goedkoop spiegelfolie kopen?

Ben je op zoek naar folie dat zon en inkijk weert? Ga dan voor zonwerende folie met een spiegelend effect. Ook kan spiegelfolie bij jou op kantoor, in de badkamer of op de slaapkamer toegepast worden. Wist je trouwens dat de raamfolie speciaal voor u op maat wordt gesneden, van de rol? Om zeker te zijn dat de raamfolie die jij op het oog hebt de juiste match is, raden wij aan om een proefstaaltje te bestellen. Wat betreft de levering mag je uitgaan van één werkdag, dus vandaag besteld is morgen in huis.

Wat spiegelfolie betreft maken we onderscheid tussen spiegelend raamfolie en spiegelend plakfolie. Het verschil tussen deze twee folies zit 'm in de doorkijk. Bij glasfolie met spiegel effect behoud je de doorkijk. Je kunt dus van binnen gewoon naar buiten kijken en aan de binnenzijde zie je ook niets van het spiegelende effect, dat je aan de buitenzijde dus wél ziet. Als je vanaf de buitenkant naar ramen kijkt waarop gespiegeld raamfolie is toegebracht, zie je een weerspiegeling van jezelf. Je het is werkelijk onmogelijk om naar binnen te kijken. Dat effect neemt af naarmate het donkerder begint te worden. Is het buiten donker en doe je binnen het licht aan? Dan kun je vanaf buiten wél naar binnen kijken. Tot zover het spiegelende glasfolie met zonwerend effect.

Een leuke bijkomstigheid van het raamspiegelfolie is dat het uv werend is. Het houdt de warmte dus buiten de deur en dat bespaart weer energiekosten. Bovendien verkleuren meubels en interieur minder snel.

Plakfolie, folie dat doorkijken voorkomt

Het andere spiegelfolie is plakfolie. Dit folie heeft geen doorkijk. Je kunt het op ramen plakken, maar daar is het eigenlijk niet voor bedoelt. Het is bedoelt om op kasten, wandtegels of andere gladde objecten binnenshuis te plakken. Het folie geeft een spiegel effect. Het spiegelende plakfolie vind je in de categorie 'plakfolie' en vervolgens de subcategorie 'spiegelfolie'. Het spiegelende kleeffolie verkopen we in twee prijsklasses. De goedkopere variant geeft een wat troebele weerspiegeling. De duurdere spiegelfolie van DC-Fix geef een mooi helder en scherper spiegeleffect. We raden u aan om eerst een proefstaaltje te bestellen zodat u het folie eerst kunt bekijken.