Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Krijt folie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Op zoek naar krijt folie?

Wij hebben diverse soorten krijtfolie en krijtstickers in ons assortiment! De folie van Aslan heeft een standaard breedtemaat van maar liefst 125 centimeter en de lengte kun je zelf kiezen in de tabel, de stickers hebben een standaard breedte en lengte maat en zijn in diverse kleuren beschikbaar. De gewone krijtfolie heeft een breedte maat van 14 centimeter en is maar €2,75 per halve meter.

Waar aan te brengen?

Het is ideaal als je bijvoorbeeld kinderen hebt, geen geknoei meer met verf of vieze knutseltafels. De kinderen kunnen eindeloos kleuren en tekenen op het schoolbordfolie. Even schoonmaken en er kan weer een nieuwe tekening gemaakt worden. Lekker makkelijk en de kinderen zijn uren zoet.

Ook is het handig en functioneel voor jezelf, schrijf er bijvoorbeeld een boodschappenlijstje op, maak een weekplanning of schrijf er dingen op die je niet mag vergeten. Het is ook een leuk idee om er een lijst omheen te maken, zo ontstaat er een schilderij of plak eerst magneetfolie op, krijtfolie er overheen en creëer zo je eigen magneet/krijtbord! De folie kan op elke gladde, vlakke en vetvrije ondergrond aangebracht worden.

Je kunt de plakfolie bijvoorbeeld aanbrengen in de keuken, op de wc-deur, in de kinderkamer of op een kastje. Je kunt blijven variëren. Het folie is gemakkelijk aan te brengen, het is namelijk gewoon een plakfolie. Wij hebben een handleiding op onze website staan, hierin kun je precies lezen hoe de folie moet worden aangebracht.

Proefstaaltje

Dit krijtfolie wordt voor jou custom-made van de rol op maat gesneden. Retourneren is daarom ook niet mogelijk. We hebben geprobeerd de afbeeldingen zo goed mogelijk met de werkelijkheid te laten overkomen. Echter, kleuren kunnen altijd iets afwijken van wat jij op je beeldscherm ziet. Twijfel je over de kleur of wil je weten of het folie goed blijft kleven op het object waarvoor jij het wilt gebruiken? Vraag dan eerst een proefstaaltje aan! Dit voorkomt teleurstellingen. Voor een proefstaaltje betaal je € 1,35 de verzending is gratis!

Een proefstaaltje heeft een gemiddelde afmeting van 8x8 centimeter. Een proefstaaltje geeft een indruk. Het geeft je de mogelijkheid om de structuur en de dikte van het folie te voelen. Ook kun je de plaklaag van het folie testen.