Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Warmtewerende folie

Warmtewerende folie bestel je voordelig bij Raamfolieonline.nl!

Vóór 16:00 uur besteld = morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Wilt u warmtewerend folie kopen?

Het zomerseizoen staat voor de deur en de temperaturen stijgen behoorlijk. De zon laat zich steeds vaker zien. Dit zorgt snel voor hitte en benauwdheid in huis. Om dit te voorkomen hebben we speciale warmte werende raamfolie in ons assortiment. Het warmtewerende raamfolie zorgt er al gauw voor dat het 5 à 10 graden koeler is in huis. Het is vooral fijn om een koele slaapkamer te hebben met het warme weer buiten. Wanneer het warm is in de slaapkamer wordt het namelijk gauw benauwd en heb je vaak geen goede nachtrust. Het warmtewerende folie kun je echter op alle gladde, vlakke en vetvrije ramen in huis aanbrengen. We raden niet aan om raamfolie aan te brengen op HR++ glas i.v.m. de kans op eventuele thermische breuken. Wil je graag warmtewerende raamfolie aanbrengen maar weet je niet of jouw ramen daarvoor geschikt zijn? Dan adviseren wij je om even contact op te nemen met je glasleverancier.


Wat is het verschil tussen warmtewerende folie en zonwerende folie?

Er is eigenlijk geen verschil tussen deze twee soorten raamfolies, het is slechts een andere benaming. Het raamfolie in deze categorie is zowel zonwerend als warmtewerend en zorgt daardoor dus voor minder warmte in huis en minder zonlicht in huis. Van alle zonwerende folie zijn proefstaaltjes verkrijgbaar waarmee je zelf kunt beoordelen of het raamfolie geschikt is voor jouw doel.

Het raamfolie wordt speciaal voor je op maat gesneden. De folies hebben een standaard breedtemaat, de lengte kun je kiezen in het keuzemenu en gaat per 50 cm. Wil je het raamfolie in een exactere maat? Je kunt het eenvoudig op maat snijden met een stanley mesje.

Het is bij dit raamfolie soms wat lastig te vinden, maar alle zonwerende raamfolies hebben een schutvel. Kun je het schutvel niet vinden? Je kunt het eenvoudig verwijderen door aan beide zijden en plakbandje te plakken en deze tegen elkaar te laten kleven. Haal de plakbandjes vervolgens los van elkaar en je zult zien dat het schutvel mee los komt.