Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Glas in lood folie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Glas in lood raamfolie kopen?

Bent u op zoek naar glas in lood raamfolie? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres! Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Glas in lood ramen zijn erg duur. Het glas in lood raamfolie is een goed en voordelig alternatief! Het glas in lood folie heeft de uitstraling van een echt glas in lood raam. Het glas in lood raamfolie wordt vaak toegepast in oude herenhuizen en woningen, waar het zicht van binnen op de ramen door het invallende licht het kunstzinnige karakter doet uitkomen.

Wij hebben verschillende soorten glas in lood folie binnen ons assortiment. We hebben bloemen, ruiten en mozaïek raamfolie. Ook hebben we Mondriaan glas in lood folie, voor de echte Mondriaan fans onder ons. Het Mondriaan raamfolie is sfeervol en kleurrijk. De gekleurde en transparante vakken hebben een 4mm dikke omlijning. Het folie is glad en heeft geen voelbare structuur.

Voorkom teleurstellingen en vraag van tevoren een proefstaaltje aan

Het raamfolie glas in lood in ons assortiment heeft altijd een standaard breedte van 45 cm of van 90 cm (breed raamfolie). De lengte mag je zelf kiezen. Deze kan variëren van 50cm tot een hele rol raamfolie van 15m. Dit zelfklevend raamfolie wordt voor jou custom-made van de rol op maat gesneden. Retourneren is daarom ook niet mogelijk. We hebben geprobeerd de afbeeldingen zo goed mogelijk met de werkelijkheid te laten overkomen. Echter, kleuren kunnen altijd iets afwijken van wat jij op je beeldscherm ziet. Twijfel je over de kleur of wil je weten of het folie goed blijft kleven op het object waarvoor jij het wilt gebruiken? Vraag dan eerst een proefstaaltje aan! Dit voorkomt teleurstellingen. Voor een proefstaaltje betaal je € 1,25 de verzending is gratis! Een proefstaaltje heeft een gemiddelde afmeting van 8x8 centimeter. Een proefstaaltje geeft een indruk. Het geeft je de mogelijkheid om de structuur en de dikte van het folie te voelen. Ook kun je de plaklaag van het folie testen. Bij raamfolie kun je bepalen of de doorkijk naar wens is. Bij plakfolie en raamfolie met hele grote patronen of met heel veel kleuren, zul je slechts een stukje van het geheel zien. Wil je een betere indruk van het raamfolie of plakfolie krijgen? Bestel dan een stukje van 50 centimeter.

Bestel het glas in lood raamfolie snel en eenvoudig online. Als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst, ontvang je het raamfolie de volgende werkdag in huis!

Tip! Gebruik bij het aanbrengen van raamfolie een rakel! De rakel wordt gebruikt om het aangebrachte folie mooi glad te strijken, de eventueel ontstane luchtbellen in het folie te verwijderen of het eventueel gebruikte water weg te wissen. De rakel is een handige, onmisbare tool in plakfolieland. Gebruik de tool altijd voorzichtig zodat je het folie er niet mee beschadigd!