Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Statische raamfolie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Statische raamfolie, de perfecte raamdecoratie!

Raamfolie aanbrengen kan voor sommige mensen lastig zijn. Het vereist namelijk best veel tijd en concentratie. Gelukkig is er een oplossing die het jou gemakkelijk maakt om toch een mooie folie op het raam aan te brengen. Namelijk: statisch raamfolie. Deze folie heeft geen plaklaag, maar blijft aan het glas zitten door middel van een statische lading. Deze lading zorgt ervoor dat de folie aan het raam hecht. Raamfolie is dus makkelijk weer van het raam te verwijderen. Heb jij dus een foutje gemaakt bij het aanbrengen van het folie? Geen probleem, want de folie kun je gewoon weer van het raam afhalen. En dan kun jij het weer opnieuw aanbrengen. Dit is natuurlijk ook handig als jij bent uitgekeken op de folie. Maar jij kunt hem nog wel op een ander raam aanbrengen. Je haalt de folie met gemak van het raam af en brengt hem vervolgens weer op een ander raam aan.

Statische raamfolie is verkrijgbaar in diverse designs. Van een effen kleur tot een gezandstraald design. En van een design met grachtenpanden tot een golvend design. De keuze is reuze. Over het algemeen is statische folie iets duurder dan folie met een plaklaagje. Maar zoals hierboven beschreven is het statische alternatief makkelijker in gebruik en ook keer op keer te hergebruiken. Wil jij dus jouw folie van de voordeur naar de achterdeur verhuizen? Dan hoef jij geen heel nieuw folie te kopen, maar kun jij gewoon hetzelfde folie blijven gebruiken. De enige vereiste om de folie goed aan te brengen is dat het glas schoon en vlak is.

Statisch raamfolie van onder meer Patifix

In ons assortiment zijn statische raamfolies te vinden van hoogkwalitatieve merken als Lineafix, Dc-Fix en Patifix. Op zich kun jij ervan uitgaan dat een duurdere folie ook beter is. Dit wil gelukkig niet zeggen dat de goedkopere folies van beduidende mindere kwaliteit zijn. Dit soort folie is namelijk ook gewoon goed! De duurdere folie is gemaakt van wat dikker materiaal. Dit zorgt ervoor dat het iets steviger is. Heb jij even niet zo veel zin om folie met een plaklaag aan te brengen? Ga dan voor dit gemakkelijke en herbruikbare alternatief. Naast dat het eenvoudig aan te brengen is kun jij deze folie ook eenvoudig bij ons bestellen. Een hele rol heeft een lengte van 15 meter, maar dit hoef jij niet af te nemen. Wij snijden de folie namelijk per 50 centimeter op maat. Dit voorkomt dus dat jij veel stukken weg moet gooien mocht je ze niet meer nodig hebben. Goed voor het milieu dus, maar goed bij het besparen van overbodige kosten!