Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Verduisteringsfolie

Met verduisterfolie geen licht meer in huis!
In deze rubriek vind je diverse verduisterfolies. De W15 van Aslan is 100% verduisterend, met dit plakfolie op de ramen heb je echt een donkere slaapkamer. De DFP25 verduisterd iets minder dan de W15. De zonwerende folies tinten de ramen, maar laten wél licht door en datzelfde geldt voor de doorzichtige kleuren raamfolies in het grijs en zwart.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Verduisteringsfolie

Verduisteringsfolie kopen?Zoekt u verduisteringsfolie voor ramen? Wij hebben verschillende verduisterende raamfolie soorten. Het zonwerende folie en de doorzichtig gekleurde raamfolies werken verduisterend, terwijl u toch het zicht naar buiten blijft houden. Wilt u uw ramen 99% tegen licht afschermen? Gebruik dan het verduisteringsfolie van Aslan DFP25. Het verduisterende folie Aslan W15 is 100% verduisterend. Houdt u er dan wel rekening mee dat u niet meer door de ramen heen kunt kijken. Heeft u HR++glas? Vraag dan eerst bij uw glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van verduisterend raamfolie. Dit in verband met eventuele thermische breuken!Er zijn verschillende redenen waarom mensen op zoek gaan naar verduisterend glasfolie. Eén van de meest voorkomende redenen is dat kinderen of volwassenen niet in slaap kunnen vallen als het buiten nog licht is. Aslan W15 biedt in dit geval uitkomst. Deze plakfolie zorgt er namelijk voor dat de ramen van de slaapkamer totaal worden verduisterd. Nadeel is wel dat er niet meer door de ramen gekeken kan worden.

Verduisterende raamfolie beter dan verduisterend gordijn!

Een kamer verduisteren? Verduisteringsfolie is een goed alternatief voor een verduisterend rolgordijn. Als je je bedenkt dat verduisterende gordijnen altijd nog wel ergens kieren, en er in dat geval tóch daglicht of zonlicht naar binnen komt, dan is verduisterend kleeffolie misschien nog wel een betere optie. En je betaald nooit teveel want wij snijden het folie voor jou op maat! Een hele rol raamfolie is namelijk wel 15 tot 50 meter. Je kunt bij ons uw glasfolie gewoon per 50 centimeter bestellen. En wij snijden dat van de grote rol, verpakken het netjes en sturen in een stevige kartonnen doos naar u op. Wil je de slaapkamer dus lekker donker maken? Wil je geen inkijk meer in huis en zoek je daar iets verduisterends voor? Raamdecoratie in de vorm van raamdecoratiefolie is de oplossing. Kies hier je favoriete verduisteringsfolie of bestel eerst een klein proefstaaltje zodat je thuis kunt testen of dit daadwerkelijk is, wat je wilt!

Verduisterende folie iets voor jou?

Als jij graag een donker raam wilt hebben waar geen daglicht doorheen mag komen, dan is dit folie zeker iets voor jou! Ben je slechts op zoek naar licht verduisterende glasfolie, dan kan je misschien wel met zonwerende folie volstaan. Zonnefolie heeft namelijk de eigenschap dat het de ramen iets donkerder maakt, maar het daglicht er nog wel doorheen laat komen. In principe zijn er veel mogelijkheden om de ramen wat te verduisteren. Je vindt de mogelijkheden in deze categorie! Mocht je er niet uitkomen? Dan kun je ons altijd even contacten via email, chat of telefoon. Onze klantenservice staat voor u klaar!