Neem ook een kijkje in onze andere webshops
 • Verzendkosten € 4,95
 •  Snelle levering NL, BE, DL
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice
 • Verzendkosten € 4,95
 •  Snelle levering NL, BE, DL
 • 14 dagen zichttermijn
 • 100% Veilig betalen
 • Snelle online klantenservice

Isolerend raamfolie

Isolerend raamfolie kopen?
Deze isolerende raamfolie voor ramen & kozijnen met enkel glas functioneert als dubbel glas of als een voorzetraam. Maak je huis of kantoorruimte comfortabeler deze winter en bespaar met deze transparante raamisolatiefolie aanzienlijk op de gas- en energierekening! Isolerend raamfolie is eenvoudig zelf op ramen aan te brengen. Voor aanbreng op de ramen is wel een föhn nodig.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

 1. Isolerende raamfolie
  € 14,95

  Deze isolerende raamfolie voor ramen en kozijnen met enkel glas functioneert als dubbel glas of een voorzetraam. Maak je huis, slaapkamer of kantoorruimte comfortabeler deze winter en bespaar met deze transparante raamfolie aanzienlijk op de gas- en energierekening! De voordelen van isolatiefolie is: - Maximaal 50% minder warmteverlies bij enkele beglazing - Afmetingen: 500 x 150 cm - Makkelijk aan te brengen - Inclusief bevestigingsmateriaal (25 m dubbelzijdig tape) - Let op: een föhn is nodig voor het aanbrengen Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Isolerend raamfolie kopen?

De energieprijzen rijzen de pan uit. Logisch dat veel mensen iets willen ondernemen om in ieder geval die kosten enigzins te kunnen drukken. Je kunt heel rigoreus te werk gaan en zonnepanelen op het dak plaatsen en muren en daken van huizen isoleren. Dit zal uiteindelijk kostenbesparend werken, maar eerst moet er dan flink geïnvesteerd worden. Voor veel mensen zijn die hoge investeringen niet weggelegd. Ze hebben er simpelweg het budget niet voor. Vaak wonen deze mensen ook nog in sociale huurwoningen die vaak maar van enkelglas zijn voorzien. Met enkelglas heb je al heel gauw dat kou er doorheen komt en warmte dat jij duur gestookt hebt, koelt direct weer af. Met isolerend raamfolie zorg je ervoor dat de kou minder makkelijk door de ramen naar binnen kan trekken. Je isoleert de ramen als het ware zodat warmte ook binnen blijft. Het isolatiefolie voor ramen is een heel dun folie. Als je het zo ziet kun je je eigenlijk nauwelijks voorstellen dat dit nog zoveel effect kan hebben!

Raamisolatie dat goed werkt!

Vandaag de dag zijn de meeste woningen in meer of mindere mate voorzien van isolatie. Vaak is er isolatie aangebracht tussen de binnen en buitenmuren. Op deze manier wordt er al veel kou in huis voorkomen. Bij oudere woningen spelen er nog andere factoren mee. Tot 1980 was het hebben van dubbel glas namelijk nog niet zo gewoon als nu. Veel woningen van voor de jaren 80 zijn vaak nog voorzien van enkel glas. Dit enkele glas biedt nauwelijks tot geen isolatie. Kou trekt door de ramen naar binnen en soms heeft men zelfs last van condens op de ramen. Het is verstandig om juist deze ramen van enkel glas te isoleren met raamisolatie folie. raam isoleerfolie biedt een soortgelijk effect als dubbel glas. Het is alleen véél goedkoper! Isolatiefolie wordt aan de binnenkant van de ramen geplakt. Door het aanbrengen van het isolerende folie ontstaat er een dun laag stilstaande lucht tussen het glas en de folie. En juist deze stilstaande lucht werk heel isolerend!

Voordelen van raamisolatiefolie

De voornaamste reden dat mensen massaal voor raamisolatiefolie kiezen is natuurlijk de prijs. De kosten van een stuk glasfolie kost slechts een fractie van de prijs van dubbel glas. Stel dat je heel veel ramen wilt aanpakken? Dan is het vervangen van de beglazing een flink kostenplaatje. Met de aanschaf van enkele pakjes isolerende folie voor ramen houd je zelfs nog geld over voor een luxe vakantie! De isolatiefolie laat zich nagenoeg onzichtbaar en gemakkelijk aanbrengen op ramen in kozijnen en deuren. Men heeft wel een föhn nodig om het folie netjes aan te brengen. Maar daarna is het vrijwel niet meer zichtbaar en heeft u wel de lusten en geen lasten van het raamfolie. Wilt u ook raamisolerende folie kopen? Bestel dan voordelig online op onze site! Wij leveren zeer snel in heel Nederland en België!