Neem ook een kijkje in onze andere webshops
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice
  • Verzendkosten € 4,95
  •  Snelle levering NL, BE, DL
  • 14 dagen zichttermijn
  • 100% Veilig betalen
  • Snelle online klantenservice

Glas in lood folie

Glas in loodramen creëeren? Gebruik raamfolie, voordelig en makkelijk!
Een glas in loodraam is de benaming van stukken glas in een loodlijst. Glas-in-loodramen zie je vaak in chique herenhuizen, monumentale panden en ook de ramen van de kerk bevatten vaak prachtige kleurrijke glasramen. Veel mensen zouden graag de ramen in de woning willen voorzien van glas-in-lood, maar dat is heel duur. Raamfolie biedt de oplossing! Het is goedkoop, snel aan te brengen en mocht het gaan vervelen, dan kunt u het ook weer gemakkelijk verwijderen.Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Glas in lood folie

Glas in lood raamfolie kopen?

Bent u op zoek naar glas in lood raamfolie? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres! Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Glas in lood ramen zijn erg duur. Het glas in lood raamfolie is een goed en voordelig alternatief! Het glas in lood folie heeft de uitstraling van een echt glas in loodraam. Deze raamfolie wordt vaak toegepast in oude herenhuizen en woningen, waar het zicht van binnen op de ramen door het invallende licht het kunstzinnige karakter doet uitkomen. Wij hebben verschillende soorten glas in lood folie binnen ons assortiment. We hebben bloemen, ruiten en mozaïek prints. Ook hebben we Mondriaan sierglas plakfolie, voor de echte Mondriaan fans onder ons. Het Mondriaan is sfeervol en kleurrijk en lijkt op gebrandschilderd glas, gevat in loodstrippen. De gekleurde en transparante vakken hebben een 4mm dikke omlijning. Het folie is glad en heeft geen voelbare structuur.

Glas in loodruitjes plakfolie en andere mogelijkheden

Om uw huis of bedrijf toch die klassieke uitstraling te geven kunt u uw ramen prachtig aankleden met glas in loodruitjes glasfolie. Naar welke print hierbij uw voorkeur uit gaan is geheel persoonlijk. De ene persoon vindt een abstract design mooi, een ander houdt van een drukke kleurenpatroon en weer een ander wil juist de ruitjes in het glas en loodraam benadrukken. Wat van belang kan zijn voor u als koper is het feit of het plakfolie statisch of zelfklevend is. Is het statisch raamfolie? Dan is het aanbrengen op ramen een fluitje van een cent. Mocht u per ongeluk scheef plakken, dan is er geen man overboord. Het statische folie kunt u namelijk zo weer verwijderen en opnieuw aanbrengen. Dat geldt niet voor het goedkopere zelfklevende plakplastic voor ramen. Als u deze met veel water aanbrengt, kunt u het folie nog wel een keer verschuiven, maar daarna moet het echt goed zitten. Onze collectie statische glasfolies kunt u altijd duidelijk herkennen omdat wij bij deze types altijd het woord 'statisch' in de titel vermelden!

Glas in loodraam folie voor grote en kleine ramen

Het glas in loodraam folie is al verkrijgbaar vanaf 50 centimeter. Dat is ideaal want stel dat u alleen een glas-in-lood-raampje in het toilet wilt creëren, dan hoeft u niet meteen een hele rol glasfolie van 15 meter aan te schaffen. Met een mesje of schaar kunt u het glas-in-lood folie op de juiste maat maken. Zo kunt u zelf eenvoudig een raampje boven de voordeur voorzien van een glas-in-loodraam, maar ook grotere ramen met deze raamdecoratiefolie aanbrengen. Wij raden mensen altijd aan om voor aankoop eerst even een proefstaaltje te bestellen. Met een proefstaaltje kunt u een indruk krijgen van het geheel. U kunt een goede indruk krijgen van de dikte, maar ook uitproberen of het goed plakt en of er voldoende licht doorheen komt. Heeft u nog vragen over bovenstaande kleeffolie? Neem dan contact met ons op middels telefoon, chat of email. Ons enthousiaste team staat u graag te woord en helpt u graag verder.