Zonwerend raamfolie

 
Dé oplossing tegen de hitte en het felle licht van de zon: zonwerend raamfolie. We vinden de zon vaak heerlijk, behalve als het er binnenshuis té warm van wordt. Zonwerend raamfolie is daar een oplossing voor. We bieden in ons assortiment meerdere soorten zonwerend raamfolie aan, allen hebben ze andere specificaties, maar één ding hebben ze gemeen; ze zijn warmte en licht werend.

Hieronder vergelijk ik de drie populairste zonwerende folies met elkaar.

Zonwerend folie (3,- per halve meter)
Dit folie is de meest populaire zonwerende folie uit ons assortiment. Het is ook het meest voordelige folie. Het zonwerende folie is een getint folie waar van beide zijden doorheen gekeken kan worden. Het is echter wel donkerder. Het folie houd een gedeelte van de warmte tegen en heeft een UV bescherming van maar liefst 89%.

One-way-vision folie (€25,- per halve meter)
Het one-way-vision folie is een folie waardoor je wel naar buiten kunt kijken, maar waar men niet door bij jou naar binnen kan kijken. Echter ’s avonds, wanneer het buiten donker is en je binnen het licht aan hebt, werkt dit effect tegenovergesteld en kun je niet naar buiten kijken maar men wel bij jou naar binnen. Het one-way-vision folie is grijsachtig van kleur. Dit populaire folie heeft een lichttransmissie van 25% en een hitte reductie van 74%. Een groot voordeel van dit folie is dat het hecht doordat het een statische folie is en je dus geen plaklaag treft op deze folie.

Zonwerend raamfolie spiegelend (€ 3,- per halve meter)
Het zonwerende spiegelende folie is een folie met eenzelfde effect als het one-way-vision folie wat hierboven beschreven wordt. Je kunt wel door het folie naar buiten kijken, maar men niet bij jou naar binnen, van buiten zal het er spiegelend uit zien. Echter ’s avonds, wanneer het buiten donker is en je binnen het licht aan hebt werkt dit effect tegenovergesteld en kun je niet naar buiten kijken maar men wel bij jou naar binnen. Het is een zelfklevende folie die hecht door middel van een plaklaag en is dus niet statisch.


Om een keuze te maken raden we aan de specificaties per zonwerend raamfolie goed door te lezen. Ook is het verstandig om van een aantal folies een proefstaaltje te bestellen. Daarmee kun je de folies vergelijken en beoordelen welke naar je wens is.

Heb je toch nog vragen over zonwerend raamfolie? Stel je vraag dan aan onze klantenservice per e-mail: info@raamfolieonline.nl en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord op je vraag. Wij helpen je graag!