De zomer is al weer voorbij en je voelt de kou al het land in trekken. De verwarming moet weer aan, je pakt vaker je dekentje erbij op de bank en je ruilt je zomerjas in voor een dikker exemplaar. De sloffen worden weer uit de kast getrokken, de boerenkool met worst wordt klaargemaakt en waar lag die kriebel sjaal nou ook al weer?

Volgens Piet Paulusma wordt het een erg strenge winter en kan er zelfs sneeuw gaan vallen! Wat is er fijner dan thuiskomen in een lekker warm huis net nadat je door een koude, stevige windhoos bent gefietst of weer eens natgeregend bent door een dikke plensbui?

Natuurlijk heb je hier een verwarming voor, maar sommige woningen hebben nog ramen van enkelglas. Dan merk je toch dat er veel tocht en kou door de ramen heen komt. Dit is natuurlijk erg vervelend en merk je daarnaast ook aan je energie en gas rekening.

Isolerende raamfolie

Om alle ruiten nu te vervangen met dubbelglas is een erg prijzige investering en kost ook veel tijd. Maar wij hebben hier de oplossing voor! Wij hebben namelijk isolerende raamfolie / isolatiefolie in ons assortiment. Deze folie zorgt voor maximaal 50% minder warmteverlies bij enkele beglazing!

De folie is gemakkelijk aan te brengen en wij hebben al een aantal positieve reviews ontvangen. De folie is maar €14,95 en daardoor een goedkope oplossing voor dit winterprobleem. De folie is op elk gewenst raam aan te brengen, in de slaapkamer, de keuken, de kinderkamer of in de woonkamer.

Door de folie op alle ramen aan te brengen bespaar je al helemaal op je portemonnee. Dus twijfel niet meer en maak jouw huis ook lekker winterklaar! Warme chocolademelk, kaarsjes aan en genieten van je heerlijk verwarmde woning!