Spiegelfolie in de badkamer

Waar mogelijk zie je dat een ligbad geïnstalleerd - en de badkamer voorzien wordt van mooie tegels. Door licht goed te gebruiken, ontstaat een oase waar iedereen zijn eigen plekje kan creëren. Om dit doel te bereiken, zijn verschillende zaken belangrijk. Op de eerste plaats is het de indeling en de aankleding. Daarna komen de lichtbronnen en de plekken waar ze moeten schijnen aan bod. Is dat alles helder, dan is het tijd om na te denken over de raamdecoratie. Inkijk is net zo irritant als natte gordijnen of een rolgordijn dat drie keer per week schoongemaakt moet worden. De oplossing die steeds vaker gebruikt wordt is raamfolie. Gelukkig is er een zeer ruime keuze, zodat er voor ieders smaak iets te vinden is.
 

Raamfolie voor de badkamer ramen

Bij het opnieuw inrichten van de badkamer geldt ook dat verandering een belangrijke rol speelt om die knusse sfeer te verkrijgen. Door voor vernieuwing te kiezen, ontstaat een effect dat vaak onderschat wordt. Zo zal spiegelfolie op de badkamer niet alleen de ruimte groter laten lijken, maar geeft het tegelijkertijd een mooi effect. In onze collectie vind je twee soorten spiegelfolie. De duurdere variant spiegelt strakker maar verwacht niet het effect van een echte spiegel. Het spiegelfolie plak je op tegels, op de deur of aan andere gladde objecten. Voor ramen hebben wij ook spiegelend folie. Dat is raamfolie waarbij de buitenkant spiegelend is. De mensen die van buiten naar binnen willen kijken, kijken dus als het ware tegen een spiegel aan. Als het buiten donker is en jij hebt het licht in de badkamer aan, werkt dit effect van het spiegelende raamfolie niet. Houdt daar rekening mee.

 

Deze raamfolie beschermt je tegen inkijk.

Op die manier zorgt de spiegelfolie niet alleen dat er overdag geen inkijk van buitenaf is. Het geeft het geheel een andere, een grotere, dimensie. Combineer dit met een verwarmde badkamerspiegel waar waterdamp en stoom geen vat op hebben en het gemak neemt verder toe.
 

Folie met spiegeleffect

Het folie met spiegeleffect is tevens zonwerend. Het helpt dus tevens om het huis koel te houden in de zomer. Het aanbrengen is soms een lastig klusje. Dat komt ook doordat het folie heel dun is. Maar het effect is er niet minder om hoor! ben je bang dat het plakken niet lukt? Kies dan voor statische zonwerende folie met spiegel effect. Statisch raamfolie is wat dikker folie. Het plakt niet met plaklaag maar door een statisch effect dat ontstaat zodra het glasfolie met het raam in aanraking komt. Dit folie is herbruikbaar. Dus als je de eerste keer niet gelijk netjes plakt, is dat geen enkel probleem. Dan haal je gewoon het raamfolie van de ramen en plak je het nogmaals op.