Nieuw! Squid raamtextiel!

Een nieuwe soort raambekleding bij Raamfolieonline… maak kennis met Squid!
Squid is een raamtextiel met een aantal zeer interessante specificaties. Het raamtextiel is allereerst geschikt voor álle soorten ramen, dus ook voor HR++(+) glas en dubbelglas. Alleen deze specificatie maakt Squid al uniek in onze webshop, het is namelijk de eerste en enige raamtextiel soort die geschikt is voor álle ramen!

Squid is veelzijdig
Het raamtextiel kan temperaturen aan tot maar liefst 60 graden! Ook vocht is geen probleem voor Squid. Dit maakt het mogelijk om Squid raamtextiel aan te brengen in bijvoorbeeld een badkamer, keuken of wasruimte. Squid is brandvertragend (M1/B1), dit betekent dat de raambekleding in ruimtes gebruikt kan worden waar strenge brandnormen gelden.
Squid kan eenvoudig in alle vormen gesneden worden. Heb je een rond raampje of een raam in een andere vorm? Squid is geschikt! Je kunt het materiaal op ieder soort raam aanbrengen en vervolgens erg eenvoudig langs de randjes afsnijden met een scherp stanley mesje.

Transparantie en privacy
Squid is een raamtextiel welke voor privacy zorgt. De raambekleding zorgt er voor dat er minder makkelijk bij je naar binnen gekeken kan worden. Hoe goed het zicht naar binnen nog is, is afhankelijk van het verschil in licht, binnen en buiten. Overdag, wanneer het buiten lichter is dan binnen, zal het zicht zeer slecht zijn, er valt dan bijna niet naar binnen te kijken. ’S Avonds, wanneer het buiten donker is en je binnen het licht aan hebt, zal het zicht naar binnen wat duidelijker zijn. Ook de kleur Squid die je kiest maakt verschil in doorkijk. Om je een beter idee te geven van de doorkijk, vind je hieronder een video, waarin je een raam ziet zonder Squid, en een raam met Squid, bij dag en nacht:
Stijlvol
Daar Squid een raamtextiel is, en geen pvc raamfolie, heeft het een bijzonder stijlvolle uitstraling. De unieke textuur is geschikt voor elk interieur en ieder type architectuur. Het textiel wordt geweven met polyester garens en zorgt zo voor een zachte en warme uitstraling. Squid is verkrijgbaar in vijf kleuren, je kunt dus een kleur kiezen welke bij jouw inrichting past. Ondanks de textielstructuur is Squid toch eenvoudig te reinigen. Zelfs vlekken van yoghurt en mayonaise zouden verwijderd kunnen worden.

Zonwerend
Een andere, zeer interessante specificatie, is dat het Squid zonwerend is. Afhankelijk van de kleur Squid wordt 25% tot 36% van de zonne-energie weerkaatst. Uit ervaring blijkt dat de gevoelstemperatuur met minstens 3 graden vermindert!

Omdat het Squid net als een groot deel van onze andere raamdecoratie speciaal voor je op maat gesneden wordt, bieden we ook van het Squid proefstaaltjes aan. Twijfel je of Squid geschikt is voor jouw doel? Of wil je graag het materiaal zelf bekijken en beoordelen voordat je het bestelt? Bestel eenvoudig en voordelig een proefstaaltje! Voor slechts €1,75 ontvang je een stukje van circa 10x10 centimeter.  

Aanbrengen Squid
Squid raambekleding is zeer eenvoudig aan te brengen. Zonder speciale artikelen kun je het raamtextiel eenvoudig op je raam aanbrengen. Je hebt slechts een stanleymesje nodig en eventueel een liniaaltje om het textiel netjes te kunnen snijden. Hieronder volgt een video waarin je kunt zien hoe het Squid aangebracht wordt:
We verwachten dat de nieuwe artikelen van het merk Squid binnen enkele dagen online staan in onze webshop! Houd onze website dus in de gaten…