Hoe krijg ik mijn slaapkamer donker?

Dit is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt. We vertellen je er daarom alles over in dit blog.

Veel mensen slapen graag in het donker, de een wil het echter donkerder hebben dan de ander. Dit hangt er vaak ook van af wat je gewend bent, mensen die altijd in het donker slapen hebben er vaak meer moeite mee te slapen in een lichte kamer dan mensen die altijd een lampje aan hebben ‘s nachts of slapen met een deur of raam open. Vaak denken mensen bij het verduisteren van het raam als eerst aan gordijnen, maar dat is niet altijd handig en vaak ook erg prijzig. Raamfolie is een goedkope oplossing om je kamer te verduisteren! Wij bieden in ons assortiment verschillende verduisterende raamfolies aan waarmee je je kamer kunt verduisteren.

Kies voor verduisteringsfolie!


De nummer één en meest verkochte verduisteringsfolie is het Aslan W15 verduisteringsfolie. Dit folie is 100% verduisterend en zal dus geen enkel daglicht meer doorlaten. Ideaal voor mensen die graag in het donker slapen. Het raamfolie is aan de plakzijde zwart van kleur en aan de andere zijde wit van kleur. Het folie is stevig en van hoogwaardige kwaliteit, wat we gewend zijn van alle Aslan folies.

Wil je je kamer graag verduisteren, maar hoeft het voor jou niet 100% verduisterd te zijn? Dan hebben we het Aslan DFP25 raamfolie voor je in ons assortiment. Dit raamfolie verduisterd voor 99% bij lichte bewolking. Het zal je kamer behoorlijk verduisteren, echter zal het folie ook nog wat licht door kunnen laten, wanneer de zon bijvoorbeeld fel op je raam schijnt zal het wat lichter worden in je kamer. Dit folie is in tegenstelling tot het W15 folie aan beide zijden wit van kleur.

Door deze beide verduisteringsfolies valt niet heen te kijken. Ben je op zoek naar een folie waar je wel door heen kunt kijken en welke ook gedeeltelijk verduisterd? Dan ben je wellicht opzoek naar een zonwerende folie, deze folies hebben een tint en zullen een gedeelte van het zonlicht tegenhouden maar je kunt er wel door heen kijken!

Wil je het folie zelf beoordelen? Dat kan! Bestel eenvoudig online een proefstaaltje en oordeel zelf!