Raamfolieonline kortingscode


Wij hebben ontzettend veel raamfolies in ons assortiment. Of je nou op zoek bent naar folie om meer privacy te creëren, naar folie die zonwerend is, folie waarmee je je ruiten isoleert of naar folie met een leuk patroon? Of wat dacht je van folie waardoor je zelf wel naar buiten kan kijken maar men niet naar binnen? Het zogeheten: one way vision folie. Wij hebben voor ieder wat wils.

Wij hebben zelfs folies waarmee je je kamer 100% verduisterd of veiligheidsfolie waarbij het glas bijeen blijft als het breekt. Soms is het best lastig om een folie uit te kiezen, daarom hebben wij handige categorieën aangemaakt zodat je jouw gewenste folie gemakkelijk kunt vinden. Het is natuurlijk moeilijk in te schatten of de folie echt naar wens is. Daarom bieden wij ook proefstaaltjes aan, dit is een kleine impressie van ongeveer 8 bij 8 cm, deze kosten €1,35 per stuk en de verzendkosten vergoeden wij. Zo kun je dus thuis uittesten of de folie echt aan uw eisen voldoet.

Omdat wij weten dat het best prijzig kan zijn om raamfolie aan te schaffen hebben wij iets leuks voor je! Wij hebben op dit moment namelijk een speciale raamfolieonline kortingscode. Met de code: Couponcode5 krijg jij wel 5% korting. Je kunt de code gemakkelijk tijdens het afrekenen van je bestelling toevoegen. De korting wordt dan automatisch verwerkt.

Naast raamfolie hebben wij ook een groot aantal plakfolies in ons assortiment. Met deze folie kan je bijvoorbeeld je keukenkastjes opleuken of die oude caravan opknappen. Hierin hebben wij ook heel veel verschillende folies, denk aan spiegelfolie, krijtbordfolie, hout print folie en nog veel meer. Kijk snel op onze webshop voor de leukste plakfolies en raamfolies! Als u vandaag voor 16:00 uur besteld en betaald kunnen wij het dezelfde dag nog verzenden! (dit geldt alleen voor werkdagen) In 98% van de gevallen wordt je bestelling al de volgende dag bij je aangeboden.